Sinai fjellets evige betydning.

0 Comments

Har dere tenkt over at om ikke Gud hadde steget ned på Sinai og gitt israelittene sine lover og bud, ville Jesus ikke ha kunnet komme til verden? Gud måtte ha et folk som Jesus skulle bli født inn i. Det måtte være et klokt folk, som trodde på Gud. Den undervisningen ga Gud dem på Sinai. Og på grunn av den undervisningen, er jødene et klokt folk, også i dag.

Om ikke Gud hadde gitt oss sine lover og bud på Sinai, ville heller ikke kristendommen ha eksistert. For Bibelens lære ble grunnlagt på Sinai. Og hadde ikke Europa tatt imot Jesu nestekjærlige lære – som hviler på de ti bud, som er en del av Sinai- pakten – er det ikke sikkert jorden hadde eksistert i dag. Bibelen har gitt oss religionsfrihet, demokrati, skoler og sykehus. Alt ble grunnlagt på bakgrunn av at Europa tok imot budskapet om Jesus.

Så hvorfor er store deler av kristenheten så fiendtlig innstilt overfor læren Gud ga sitt folk på Sinai?

Categories:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *