En hjord og en hyrde.

0 Comments

JESUS KALLER KRISTNE FRA ALLE KIRKESAMFUNN UT AV SINE MENIGHETER, FOR Å FORENE DEM MED JØDEFOLKET. JESUS KOMMER EN DAG TIL Å BE OSS GÅ UT AV ALLE MENIGHETER – for å følge ham videre på den himmelske veien!

Majen

Han sier: «Jeg er døren. Om noen går inn (i menigheten) gjennom meg, skal han bli frelst. Og han skal gå inn (i menigheten) og GÅ UT (av menigheten) og FINNE FØDE (sannheten).» Joh.10,9.

«Fårene hører hans (Jesu) røst, og han kaller sine får ved navn og FØRER DEM UT (av fårefolden = menigheten).

Når han har fått alle sine får ut, GÅR HAN FORAN DEM, OG FÅRENE FØLGER HAM, FORDI DE KJENNER HANS RØST (hans ord).» vers 3-4.

Grunnen til at Jesus kommer til å kalle sine får ut fra alle menigheter – er at tiden er inne for kristne (de ti tapte stammene) og jøder til å slå seg sammen og bli ett folk igjen.

Jesus sa til jødene han sto og snakket med: «Jeg har også ANDRE FÅR som ikke hører til i denne innhegningen (selvsagt de kristne – som er deler av de ti tapte stammene). Også dem må jeg lede, og de skal høre min røst. OG DET SKAL BLI EN HJORD OG EN HYRDE.» vers16.

Gud sa til Esekiel: «Du menneskesønn! Ta deg en stav og skriv på den: For Juda og hans medbrødre. Og ta en annen stav og skriv på den … en stav for Efraim (navn på de ti stammene – betyr «den som bærer frukt») og hele Israels hus, hans medbrødre! Sett stavene sammen … så de blir en stav … Jeg tar … staven som er i Efraims hånd … og jeg legger den til Judas stav … så de blir til ett i min hånd … Så sier Herren: Se, jeg henter Israels barn fra de folkene de dro bort til, og jeg vil samle dem fra alle kanter og føre dem til deres eget land.» se Esek.37,16-28.

Disse veldige historiske hendelsene er det som nå ligger foran både jøder og kristne – og som innvarsles av de uhyggelige hendelsene som i disse dager finner sted i Europa, der store deler av de ti tapte stammene befinner seg.

Categories:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *